mina vintagetärnor


De flesta som väljer bröllopstärnor har oftast en likadan eller liknande klänning i samma färg som alla tärnor i sällskapet har. Vilket jag tycker är jättefint, men eftersom vi alla är av olika modeller så vill jag att mina tärnor ska ha något som de trivs i, och inte något jag valt åt dem. Samma gäller våra bröllopsgäster – de ska ha kläder de trivs i.

Jag kommer ha mina närmaste vänner som tärnor (5 stycken), och jag har tänkte jag skulle ha en gemensam färgnämnare bland mina tärnor som de alla ska ha istället för likadana klänningar i samma färg. Om det så är skor, klänning eller någon accessoar spelar mindre roll, men att det ska vara vintage och gärna lånat eller köpt på exempelvis second hand. Vi vill inte att de ska gå och köpa dyra kläder i en färg som de sedan inte kan ha användning för, både för deras och för miljöns skull eftersom vi valt att ha ett ekologiskt bröllop.

Frågan är vilken färg jag ska välja? Lila?

Foto: från Pinterest

Om du själv vill ha vintagebröllop eller vintagekläder så rekommenderar jag Beyond Retro (finns även i butik i Stockholm och Göteborg), Emmaus, Myrorna och andra second handbutiker. Det finns en hel del andra webbutiker också, så sök på Google för bästa resultat.

Annonser

2 thoughts on “mina vintagetärnor

  1. Lila låter bra.
    Många passar väl i lila.
    Bra att ta en färg som många passar i .
    Det kanske är riskabelt att fråga vilken färg de vill ha, men kanske att alla skriver ned sina topp tre favoriter och även någon färg de absolut inte skulle vilja ha. då får du ju någon sort fingervisning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s